Buy a Boo & Sephora Haul & Πρωτες Eντυπωσεις!

8:08 μ.μ.




Καλέ γεια σααας!! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πρώτα δώρα των φετινών Χριστουγέννων, τα οποία ήρθαν νωρίτερα και με γέμισαν χαρά και ενθουσιασμό.
Θα ακούσετε τις ειλικρινείς μου πρώτες εντυπώσεις για το κάθε προϊόν. Ας ξεκινήσουμεεεε J

Buy a boo e-shop: Bomb Cosmetics, Bath Blasters (Oh X-mas tree! & Passionfruit Dream)



Oh X-mas tree!

Μέσα σε ένα πολύ χαριτωμένο σχέδιο χριστουγεννιάτικου δέντρου περιέχονται αρώματα από μήλο και κανέλα, αλλά και αιθέρια έλαια κανέλας και γκρέιπφρουτ. Η μυρωδιά της συγκεκριμένης μπάλας οξυγόνου προσωπικά μου θυμίζει περισσότερο καθαριότητα και όχι τόσο Χριστούγεννα. Περίμενα το άρωμα του πιο «ζεστό», όμως επειδή έχω δοκιμάσει ξανά μπάλες οξυγόνου από τη συγκεκριμένη εταιρία και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη είμαι σίγουρη πως θα το ευχαριστηθώ.

Passionfruit Dream.

Με πολύ όμορφα χρώματα και μέσα στη χρυσόσκονη (η οποία όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους είναι κατασκευασμένη από φυσικά προϊόντα) η συγκεκριμένη μπάλα οξυγόνου μες στο νερό απελευθερώνει αρώματα από φρούτα του πάθους, αιθέριο έλαιο νερολί και Ylang Ylang. Είναι νομίζω από τις πιο χαλαρωτικές και αισθησιακές μυρωδιές του χειμώνα.

*Η τιμή και των δύο μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα buyaboo.gr  είναι 4 ευρώ!

Milani Cosmetics, Baked Blushes (05, Luminoso)





Ας ξεκινήσουμε από τη συσκευασία, η οποία με τίποτα δε μαρτυράει πως  πρόκειται για ένα προϊόν drugstore, επειδή ακριβώς είναι πολύ προσεγμένη, περιέχει καθρέφτη και ένα πολύ χαριτωμένο πινελάκι που ωστόσο δεν είναι και τόσο μαλακό στην εφαρμογή. Το χρώμα του είναι ένα πολύ όμορφο ροζ-ροδακινί με πολύ shimmer και θεωρώ πως ταιριάζει περισσότερο στις πιο λευκές έως ελαφρά σταρένιες επιδερμίδες. Προσοχή κορίτσια! Θέλει πολύ ελαφρύ χέρι και μόνο ένα άγγιγμα με το πινέλο, γιατί έχει τρομερή απόδοση και δε θέλουμε να μοιάζουμε με κλόουν. Πολύ ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη αγορά!

*Η τιμή του από την ίδια ιστοσελίδα είναι 11,95 ευρώ και βρίσκεται στα 3,5 γραμμάρια!

SEPHORA e-shop: Benefit Cosmetics, Goof Proof Brow Pencil (απόχρωση 3)


Είναι η τέλεια απόχρωση για τα ανοιχτόχρωμα καστανά φρύδια, αφού ούτε κοκκινίζει ούτε είναι υπερβολικά γκρι. Η μύτη εφαρμογής είναι πλατιά και έχει μια μυτερή άκρη για λεπτομέρειες. Με το συγκεκριμένο προϊόν είναι αδύνατο να κάνεις λάθος, λόγω της καλοφτιαγμένης κατασκευής του. Πολύ προσεγμένη συσκευασία, αδιάβροχο και κρατά έως και 12 ώρες. Βέβαια η τιμή μας τα χαλάει, αφού βρίσκεται μόλις στα 0,34 γραμμ. και έχει αρχική τιμή 29,20 ευρώ και νομίζω πως αν δεν το βρείτε σε κάποια προσφορά δεν αξίζει. Εγώ το βρήκα -20%, αλλά ήταν μόνο για 2 μέρες.

URBAN DECAY: Naked Palette

(& mini size από το Original Eyeshadow Primer Potion)

κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

Ένα από τα προϊόντα που κατείχε την ψηλότερη θέση στη wish list μου πλέον βρίσκεται στα χέρια μου, αφού η Urban Decay ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα των SEPHORA. Η συγκεκριμένη παλέτα περιέχει 12 σκιές (2 matte και 10 shimmery), καθώς και ένα διπλό πινέλο με μια flat και μια blending πλευρά. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται κυρίως σε θερμούς τόνους, ενώ οι 2 πιο σκούρες σκιές είναι οι μόνες ψυχρές που περιέχει η παλέτα. Με τη συγκεκριμένη μπορεί κανείς να δημιουργήσει οποιοδήποτε ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών και αυτό ήταν που με έκανε να την ξεχωρίσω από τις υπόλοιπες της ίδιας σειράς. Η τιμή της είναι στα 52 ευρώ και κάθε σκιά είναι στα 1,3 γραμμάρια. Προτιμώ τα προϊόντα που αγοράζω να είναι οικονομικά, όμως στο θέμα των σκιών μια high-end παλέτα θεωρώ πως συμφέρει περισσότερο από πολλές μεμονωμένες drugstore και λόγω ποιότητας και λόγω μεγαλύτερης γκάμας επιλογών.

Τέλος δώρο με την παλέτα ήρθε η πασίγνωστη βάση σκιών στα 2 γραμμ., την οποία ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω!!


Αυτά λοιπόν από μένα! Σας στέλνω όλες μου τις θετικές σκέψεις με το παρακάτω τραγουδάκι που ταιριάζει και στο σημερινό, τσουχτερό κρύο και τα λέμε στο επόμενο blogpost! Φιλούθκια. J


P.S: Αφήστε μου ό,τι σχόλιο θέλετε και ό,τι απορίες έχετε από κάτω, βρείτε με σε όλα τα social media, εκεί, πάνω δεξιά και κάντε εγγραφή στο blog μου, γιατί με βοηθάει.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts