REVIEW: Loose Pigment της Wet n' Wild μονο με 4€ !

7:40 μ.μ.






Καλέ γειααα σας!! Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους σας καλές γιορτές, υγεία, ευτυχία και όλα αυτά τα ωραία. Στο θέμα μας! 😊 Το βασικότερο συστατικό για το ιδανικό εορταστικό μακιγιάζ; Το glitter, το πολύ glitter. 




Κάνοντας, λοιπόν, μια βόλτα στα μαγαζιά της Καλλιθέας ανακάλυψα το μαγαζί Aromania.gr  που είχε εκτός των άλλων ένα stand γεμάτο με προϊόντα της Wet n' Wild. Το μάτι μου έπεσε βέβαια στα προϊόντα Limited Edition και εκεί ήταν που πρόσεξα τα Coloricon Loose Pigments που κυκλοφορούν σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, όμως δεν ξέρω μέχρι πότε, οπότε οι ενδιαφερόμενες τρέξτε! 

Αριστερά το Ε34833 "Kung Fu Lightning & δεξιά το Ε34836 "Ride On My Copper".

Ξεχώρισα δύο αποχρώσεις, μια κρεμ-σαμπανιζέ (Kung Fu Lightning) ό,τι πρέπει για ένα απαλό μακιγιάζ ματιών, αλλά και για να φωτίσει ένα σκούρο smokey eye και μια χρυσή (Ride On My Copper) για πιο έντονο μακιγιάζ ματιών. Από απόδοση θα έλεγα πως η ανοιχτόχρωμη είναι μέτρια, ενώ η σκουρόχρωμη είναι πολύ καλή προς άριστη. 

Εφαρμογή: Με ένα στεγνό flat πινέλο ματιών (τις δοκίμασα και με βρεγμένο, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά) και με κινήσεις tap-tap για να μη γεμίσουμε παντού χρυσόσκονες. Τέλος, κάνουμε λίγο σβήσιμο για να ομογενοποιηθεί με τις υπόλοιπες σκιές. 

Κλείνοντας, θεωρώ πως αξίζουν και τα 4€ τους, είναι πολύ εύκολες στην εφαρμογή και η συσκευασία έχοντας το δοσομετρητή την κάνει ακόμα απλούστερη. 

Σας αφήνω και ένα πολύ βιαστικό eye make-up που δημιούργησα μόλις τις αγόρασα για να πάρετε ιδέες για το μακιγιάζ του Ρεβεγιόν και της Πρωτοχρονιάς (Aριστερό μάτι: "Ride On My Copper", δεξί μάτι: "Kung Fu Lightning).

Αυτά λοιπόν από μένα! Σας στέλνω όλες μου τις θετικές σκέψεις με το παρακάτω τραγουδάκι και τα λέμε στο επόμενο blogpost! Φιλούθκια. J



P.S: Αφήστε μου ό,τι σχόλιο θέλετε και ό,τι απορίες έχετε από κάτω, βρείτε με σε όλα τα social media, εκεί, πάνω δεξιά και κάντε εγγραφή στο blog μου, γιατί με βοηθάει.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts